NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Aceasta este Cea mai frumoasa masina a anului 2010
Ma 01 feb 2011 15:45:30 +0200


Citroen DS4
Aseara, la Paris, a fost anuntata Cea mai frumoasa masina a anului 2010. Evenimentul a avut loc, conform traditiei, in cadrul festivitatii ...

Aseara, la Paris, a fost anuntata Cea mai frumoasa masina a anului 2010. Evenimentul a avut loc, conform traditiei, in cadrul festivitatii de inaugurare a Festival Automobile International, o expozitie anuala organizata langa Domul Invalizilor si care a ajuns la cea de-a 26-a editie.
Automobilul castigator din acest an este Citroen DS4, al doilea model din gama exclusivista lansata de constructorul francez, cu ceva vreme in urma. Modelul compact de la Citroen s-a impus in fata altor trei automobile care au ajuns in finala: BMW Seria 5, Honda CR-Z si Renault Wind.
Anul acesta, titlul Cea mai frumoasa masina a anului a fost acordat in urma unui sondaj online la care au participat 60.000 de internauti din 62 de tari. Daca publicul a votat designul exterior, un juriu format din personalitati din lumea designului, sportului, culturii si media s-a pronuntat in privinta designului interior. In ambele cazuri, Citroen DS4 s-a clasat pe primul loc.
In cadrul evenimentului de la Paris, juriul a mai acordat o serie de mari premii. Iata cateva dintre acestea: Cel mai frumos concept car - Jaguar C-X75; Marele Premiu al Festivalului - Mercedes-Benz CLS; Marele Premiu pentru Design - Bertone; Marele Premiu pentru Arta - Art Car BMW M3 GT2 (Jeff Koons); Palme d’Or - echipa de Formula 1 Red Bull Racing (Sebastian Vettel, Adrian Newey, Dieter Mateschitz).
Anul trecut, un alt model al Grupului PSA Peugeot Citroen a castigat acest titlu: coupe-ul Peugeot RCZ.


Sursa: 24auto.ro

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.