NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Cel mai iubit urs, pe marile ecrane în 3D: Cinema
Vi 14 ian 2011 13:11:46 +0200


Yogi
Cinema: Yogi și Boo Boo, două personaje care au făcut istorie bucurând generații la rând, încep ...

Yogi și Boo Boo, două personaje care au făcut istorie bucurând generații la rând, încep o nouă aventură de această dată pe marile ecrane, în 3D, în producția Ursul Yogi, care are premieră în România pe 14 ianuarie în cinematografele: Hollywood Multiplex (București și Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex Cluj, Cityplex (Constanța și Brașov) și în rețeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Bacău, Arad, Cluj, Pitești, Baia Mare și Timișoara).

Dan Aykroyd îi dă viață lui Yogi, faimosul urs buclucaș din Jellystone Park, iar Justin Timberlake este vocea lui Boo Boo, prietenul fidel și principalul complice al lui Yogi în plănuirea celor mai inventive strategii, menite să-i lase pe vizitatori fără mâncare. Filmat în totalitate cu tehnologie 3D de ultimă generație, Ursul Yogi actualizează povestea clasică, respectând însă elementele care o fac să fie nemuritoare: personalitatea și umorul lui Yogi, dar și nesfârșitele lui conflicte cu autoritățile. ,,Mai isteț decât ursii de rand”, cum îi place lui să spună, Yogi este permanent cu un pas înaintea pădurarului Smith (Tom Cavanagh) și îi dă acestuia mari bătăi de cap.

Vorbind cu afecțiune despre vedeta celui mai nou film al său, regizorul Eric Brevig afirmă: ,,Întotdeauna mi-a plăcut Yogi. Face lucrurile în stilul său. Are intenții bune, dar până la urmă stomacul îi dictează, iar instinctul îi spune că, dacă apucă mai repede plăcinta, atunci are șanse să fugă cu ea. E ca un copil uriaș și cred că toți ne regăsim în el. O fi el un urs, dar mare parte dintre acțiunile sale sunt specifice oamenilor.” Yogi și Boo Boo sunt personaje generate pe computer și interacționează cu restul distribuției printre care se număra: Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J Miller, Andrew Daly, Nate Corddry.

Cele două personaje, Yogi și Boo Boo, create de Hannaa Barbera și-au făcut apariția pe micul ecran în 1958, în primul serial de desene animate din istorie care a câștigat un premiu Emmy pentru Cel mai bun program pentru copii. Orice ar face însă cei doi urși, prietenia este o constantă în viața lor, iar aventurile prin care trec sunt intodeauna o lecție de viață.

,,Dintre toate personajele animate, el îmi era cel mai aproape de suflet, era cel mai blând și cel mai fericit. Avea și o latură rebelă care îmi plăcea, iar prietenia lui cu Boo Boo era perfectă, pentru că niciunul n-avea un dram de răutate și cred că de asta puștii din generația lui Justin și cei de acum încă îl iubesc pe Yogi”, conchide actorul Dan Aykroyd, amintindu-și
despre prima întâlnire cu personajul său.

Ursul Yogi poate fi vizionat din 14 ianuarie în cinematografele: Hollywood Multiplex (București și Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex Cluj, Cityplex (Constanța și Brașov) și în rețeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Bacău, Arad, Cluj, Pitești, Baia Mare și Timișoara). Un film Warner Bros., distribuit în România de MediaPro Distribution.


Sursa: Cinemagia.ro

Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.