NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Orlando Bloom, implicat intr-un triunghi amoros
Lu 31 ian 2011 11:43:45 +0200


Orlando Bloom
The Laureate, filmul de debut al regizorului William Nunez a reușit să-l atragă în distribuția sa pe Orlando Bloom ...

The Laureate, filmul de debut al regizorului William Nunez a reușit să-l atragă în distribuția sa pe Orlando Bloom, iar povestea de dragoste dramatică și neconvențională în care acesta va fi protagonist cu siguranță că nu va trece neobservată la festivalurile de film la care va participa.

Potrivit Collider, Bloom îl va întruchipa pe Robert Graves, un poet de război din Marea Britanie a anului 1920. Căsătorit și tată a patru copii, este iremediabil atras de persoana Laurei Riding (interpretată de Imogen Poots), o scriitoare venită din America.

Cei doi încep o relație ce va continua într-un mod total nepotrivit acelei perioade – Laura se mută împreună cu Robert și soția acestuia, artista Nancy Nicholson (Kerry Condon). Menajul în trei este complicat de venirea lui Geoffrey Phibbs, un poet irlandez foarte atrăgător. Triunghiul amoros se extinde, tensiunile și rivalitățile dintre cei patru devin, cu timpul, de nesuportat, iar încercarea unui asasinat zguduie și amenință să destrame relațiile dintre ei.

Filmul a fost anunțat anul trecut la Festivalul de Film de la Cannes, Dominic Cooper și Hayley Atwell fiind atunci atașați producției; ei au renunțat însă la proiect în favoarea altora. O dată de începere a filmărilor va fi probabil anunțată îndată ce producția își va găsi finanțatori, luna viitoare, la târgul de profil susținut simultan cu Festivalul de Film de la Berlin.


Sursa: Cinemagia.ro

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.