NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Schwarzenegger ar putea juca intr-o drama de razboi
Ma 18 ian 2011 11:57:15 +0200


Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger s-a întors la actorie mai repede decât ne așteptam, luând în considerare declarațiile ...

Arnold Schwarzenegger s-a întors la actorie mai repede decât ne așteptam, luând în considerare declarațiile sale făcute la încheierea mandatului de guvernator al Californiei. Dacă atunci își „cântărea posibilitățile, înainte de a se implica în ceva anume”, iată că acum, CinemaBlend ne informează că actorul devenit politician a hotărât să revină la meseria sa anterioară.

Starul din Terminator a luat în considerare până acum scenariile a trei filme, dintre care, o dramă despre Cel de-al Doilea Război Mondial, intitulată With Wings as Eagles, i-a atras cel mai mult atenția. With Wings as Eagles se bazează pe o poveste adevărată despre un ofițer german care a salvat viața unui prizonier de război american.

„Acesta este un subiect la care m-am gândit și pe vremea când eram guvernator și care mă încântă în mod deosebit. Aici aș avea rolul unui soldat ceva mai bătrân, care primește la sfârșitul războiului ordinul de a executa un grup de copii. Dar el nu o face și îi ajută să scape și să fie în siguranță cu riscul propriei vieți, și are o mulțime de probleme din acestă cauză. Și este un scenariu bazat pe fapte reale!” a detaliat Schwarzenegger.

Ar fi un rol dramatic pentru actorul de 63 de ani, care a jucat numai în filme de acțiune și/sau de comedie, însă acesta pare pregătit să se reinventeze și îl dă ca exemplu pe veteranul Clint Eastwood: „Pe viitor va trebui să îmi aleg roluri potrivite cu vârsta. Clint Eastwood a făcut și el la fel. Luptele grele și împușcăturile nu mai sunt posibile. Vreau să dau mai mult ca actor și cred că pot face față provocării. [..]sunt mereu dornic să învăț ceva nou”, a mai spus el.


Sursa: Cinemagia.ro

Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.