NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Paul Manson: cel mai gras om din lume isi doreste un menage a trois
Jo 20 ian 2011 10:02:57 +0200


Paul Manson
Britanicul Paul Manson a intrat in Cartea Recordurilor drept "cel mai gras om din lume" cu 450 de kilograme.

Britanicul Paul Manson a intrat in Cartea Recordurilor drept "cel mai gras om din lume" cu 450 de kilograme.

Gigantul barbat, de profesie inginer, cantareste in prezent 255 de kilograme, in urma unei diete si a unei operatii chirurgicale, dar acest lucuru nu il impiedica sa viseze la femei. Si daca Paul se gandeste la femei, el se vede nu cu una, ci cu doua femei in pat deodata. Un "menage a trois" este tot ce isi doreste, chiar daca nu este un barbat suplu si aratos.

cel_mai_gras_om_din_lume.jpg

Paul Manson Cel mai gras om din lumeDorinta de a intretine, din nou, relatii sexuale cu sexul opus i-a dat un imbold sa mai dea jos din kilograme.

paul_manson_300x225.jpg

Paul Manson Cel mai gras om din lumePaul obisnuia sa consume 20.000 de calorii pe zi, adica de opt ori mai mult decat o persoana normala.

Paul Manson si-a gasit si cele doua femei: Trudie, o mama care are probleme ca si el cu greutatea, si Lorraine, o asistenta sociala.

paul_manson_300x225454.jpg

Paul Manson Cel mai gras om din lumeCele doua femei sunt deja langa el, insa fantezia inca nu s-a indeplinit. Trudie ii ofera sfaturi de sanatate si cum sa slabeasca, iar Lorraine ii este asistenta personala.

menage_trois_2.jpg

Paul Manson Manage TroisUn prieten apropiat povesteste despre Paul are o inima mare si ca ii place sa le rasfete, oferindu-le flori si biletele de dragoste de cate ori are ocazia. Tot acest "prieten" este si cel care a facut publica dorinta lui Manson.


Sursa: Apropo.ro

Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.