NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Record de infrangeri in NBA: Stiri Sport
Ma 08 feb 2011 13:55:25 +0200


Record de infrangeri in NBA: Stiri Sport
Cleveland Cavaliers, la a 25-a infrangere consecutiva

Ramasi fara MVP-ul LeBron James (transferat la Miami Heats), Cleveland Cavaliers traiesc cea mai proasta perioada din istorie. Luni seara, Cavaliers s-au inclinat in fata celor de la Dallas Mavericks, scor 96-99, inregistrand un record absolut in istoria ligii profesioniste de baschet din SUA: 25 de infrangeri consecutive intr-un singur sezon.

In urma cu doar cateva zile, Cavaliers dobora recordul de 23 de infrangeri consecutive inregistrate intr-un singur sezon, detinut pana atunci de Vancouver Grizzlies inca din 1996. Sambata, in fata celor de la Portland, Cavaliers au pierdut din nou, doborand propriul record de 24 de meciuri fara victorie, inregistrat in 1982, "intins" insa pe doua sezoane (19 martie - 10 noiembrie).

Luni seara, Cavaliers au fost aproape de a egala in ultimele secunde in meciul cu Mavericks, insa Anthony Parker a ratat o aruncare de trei puncte, echipa din Cleveland ajungand astfel la a 25-a infrangere consecutiva.

"Suntem in cartea recordurilor, stim asta. E ceva din care nu vrem sa facem parte, dar nu putem sa ne intoarcem in timp. Acum trebuie sa mergem inainte. Cel mai important lucru este sa obtinem o victiorie", a declarat jucatorul lui Cavaliers, Antawn Jamison.

Ultima victorie a celor de la Cavaliers dateaza din 18 decembrie, cand au castigat in fata celor de la New York Knicks. Dupa 25 de meciuri fara victorie, Cleveland Cavaliers au sansa de a pune capat acestui record negativ, urmatoarele opt meciuri urmand a le disputa pe teren propriu.


Sursa: Hotnews.ro

Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.