NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Compania lui Liviu Nistoran a lansat un tablet PC cu ecran de 7 inch la pretul de 750 lei
Lu 31 ian 2011 13:34:06 +0200


EvoTab
TeleVoice, compania lui Liviu Nistoran - fost presedinte al arbitrului telecom - a lansat un tablet PC cu ecran de 7 inch ...

TeleVoice, compania lui Liviu Nistoran - fost presedinte al arbitrului telecom - a lansat un tablet PC cu ecran de 7 inch, greutatea de 360 g si sistem Android, la un pret de 750 lei. Nistoran spera sa aiba 15% din piata tabletelor, estimata la 50.000 de unitati pentru 2011. Compania a lansat in toamna lui 2010 si un cititor de carti electronice.

Tableta se numeste EvoTab, are ecran de 7 inch, cantareste 360 g, ruleaza sistemul de operare Android, are 11 mm grosime si dispune atat de conectivitate 3G, cat si WiFi.

Tableta este dotata cu procesor ARM 11 la 800 Mhz, accelerometru, card reader micro SD, port USB, miniUSB si speaker. Compania spune ca bateria Li-Ion are o autonomie de pana la 14 ore.

Evotab este capabila sa redea filme HD, sa citeasca ebook-uri si sa ruleze aplicatii precum Skype, MSN, Youtube HD download, Internet browsing, Facebook, e-mail. Memoria interna de 4GB poate fi extinsa pana la 36 GB cu card de memorie micro SD.

"Evolio tinteste o cota de piata de 15 % din piata tabletelor in Romania, estimata pentru 2011 la 50 000 de unitati." a declarat Liviu Nistoran, presedintele Evolio. Pretul de vanzare al Evotab va fi de 750 lei cu TVA inclus. Data lansarii in retele de retail este 15 februarie, iar comenzile se pot face de la 1 februarie.

O alta companir ormaneasca, Visual Fan din Brasov - a lansat un tablet PC recent, iar in ianuarie a adaugat si varianta cu conectivitate 3G.


Sursa: Hotnews.ro

Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.