NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Samsung Galaxy Ace S5830 isi face aparitia
Ma 18 ian 2011 11:54:42 +0200


Samsung Galaxy Ace S5830
Poate că nu va face valuri precum fratele mai mare Galaxy S, însă acest Samsung Galaxy Ace S5830 ...

Poate că nu va face valuri precum fratele mai mare Galaxy S, însă acest Samsung Galaxy Ace S5830 ar putea avea priză la public în segmentul entry level. Terminalul a apărut cu puțin timp în urmă sub denumirea de Galaxy Mini și a ieșit în evidență prin aspectul foarte similar cu cel al vechilor iPhone-uri. Nu este cunoscută dimensiunea ecranului însă rezoluția de 320x480 de pixeli ne spune că avem de-a face cu un terminal accesibil ca preț.

samsung_galaxy_ace_2.jpg

Samsung Galaxy Ace S5830Sistemul de operare pe care-l rulează Samsung Galaxy Ace este Android 2.2 Froyo. Pe spatele smartphone-ului găsim o cameră de 5 MP cu LED, o altă sugestie că nu avem de-a face cu un dispozitiv de top. Conectivitatea prin rețea wireless și Bluetooth 3.0 a fost confirmată. Este de așteptat ca telefonul să fie dotat și cu modul GPS și slot microSD. Mai multe detalii despre Samsung Galaxy Ace vă vom prezenta odată cu anunțul sau lansarea oficială.


Sursa: Go4it.ro

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.