NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Noul Citroen C4 a fost lansat la Oradea
Vi 04 feb 2011 09:36:32 +0200


Noul Citroen C4
Top Motor, concesionarul autorizat Citroen, a prezentat joi la showroom-ul de pe strada Clujului nr. 259, noul model de Citroen C4.

Dupa noul Citroen C5, lansat in 2008 si noul Citroen C3 lansat in 2009, noul Citroen C4 demonstreaza inca o data calitatile marcii in termeni de inovatie si tehnologii folosite in scopul reinnoirii gamei principale.
Liniile sale sculptate atrag privirile imediat. Calitatea finisajelor este remarcabila iar performantele inedite raspund tuturor asteptarilor clientilor.

Eleganta si siguranta

La prima vedere, vehiculul creeaza o impresie de forta si stabilitate datorita proportiilor echilibrate si caroseriei mai joase, insa si datorita materialelor si culorilor. Suprafetele sculptate, grila din fata pregatita sa devoreze asfaltul si spoilerul negru din spate, sunt dovada cautarii coeficientul aerodinamic optim. In materie de siguranta, noul Citroen C4 vine cu functii inovatoare care sporesc siguranta, atat pentru pasageri cat si pentru sofer. Printre acestea enumeram: sistemul de supraveghere pentru unghiul mort, limitatorul-regulator de viteza programabil sau proiectoarele anti-ceata cu iluminare statica in viraje.

Confortul unui C4

Pe langa sistemele inovative care vin in ajutorul soferilor, Citroen C4 doreste sa asigure si un confort ridicat, indiferent daca se merge intr-o calatorie mai lunga sau este vorba despre condusul de zi cu zi din oras. Pasagerii se bucura din plin de timpul petrecut la bord. Noul Citroen C4 opteaza pentru scaune confortabile, in special datorita reglajului electric pentru zona lombara pentru pasagerii din fata. Interiorul noului Citroen C4 creeaza o senzatie imediata de calitate superioara si rafinament. Detaliile interioare creeaza senzatia de lux si accesibilitate intuitiva datorita plansei de bord orizontale si a consolei centrale personalizate.
Consum redus de carburant

Noul Citroen C4 ofera clientilor sai un consum redus de carburant. Datorita motorului e-HDI si a pneurilor Michelin EnergyTM Saver, coroborat cu sistemul Stop&Start, consumul de combustibil este serios diminuat. Producatorul francez spune ca noul C4 reuseste sa atinga un consum de 3, 9 L/100 km in extra urban.
Motorizari si pret

Noul Citroen C4 beneficiaza de motorizari care respecta norma Euro V, avand o functionare ecologica si economica: 4 motoare HDi (HDi 90 FAP, HDi 110 FAP, e-HDi 110 FAP si HDi 150 FAP) si 3 motoare pe benzina (VTi 95, VTi 120 si THP 155). Motorizarile THP 155 si e-HDi 110 FAP sunt disponibile impreuna cu o cutie manuala pilotata cu 6 viteze. Motoarele HDi 110 FAP si HDi 150 FAP sunt si ele oferite in combinatie cu o cutie manuala cu 6 trepte. Si in final, unitatea VTi 120 este propusa impreuna cu o cutie manuala cu 5 trepte sau cu o cutie automata cu 4 trepte.

Pretul noului Citroen C4 porneste de la 12990 de euro cu TVA inclus, in functie de dotarile si de optiunile pe care le are.

Asadar, toti cei care vor sa afle mai multe detalii si sa urce la bordului noului model de Citroen C4, sunt asteptati la sediul Top Motor, de pe strada Clujului nr. 259.


Sursa: Bihon.ro

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.