NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Al Pacino il face pe Richard Gere mare bogatas
Ma 08 feb 2011 13:42:45 +0200


Richard Gere
Cele două actrițe deja atașate distribuției filmului Arbitrage, Eva Green și Susan Sarandon ...

Cele două actrițe deja atașate distribuției filmului Arbitrage, Eva Green și Susan Sarandon, îl vor avea în curând pe carismaticul Richard Gere drept coleg la filmările noului thriller semnat de Nicholas Jarecki (The Outsider, The Informers), scrie Deadline.

Gere ia astfel locul lui Al Pacino, care fusese inițial abordat pentru rolul magnatului, protagonistul unei disperate încercări de a-și vinde imperiul comercial unei bănci, înainte ca să fie descoperite escrocheriile la care recursese prin intermediul acestuia pentru a se îmbogăți.

În afară de frauda de la companie, acesta încalcă fără grijă regulile și în viața personală, împărțindu-se între nevastă (Sarandon) și amantă (Green), proprietara unei galerii de artă. Face însă, din neatenție, o greșeală cu ramificații adânci, care îi pune viața în pericol.

Acum în vârstă de aproape 62 de ani, actorul cunoscut din Pretty Woman și premiat cu Oscar pentru interpretarea sa din Chicago, a putut fi văzut ultima dată în Amelia, un film biografic despre viața Ameliei Earhart (cu Hilary Swank în rol principal), celebra femeie pilot a Americii.

În cazul în care negocierile pentru rolul său se vor încheia cu succes, Gere va începe în aprilie filmările la Arbitrage.


Sursa: Cinemagia.ro

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.