NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Danseaza cu Andreea Balan - Dansez pentru tine
Jo 22 mar 2007 15:21:53 +0200


Dansez pentru Tine - Andreea Balan
Dans - Cântareata Andreea Balan este cea care i-a promis ca-l va ajuta. Primul hop l-au si trecut vineri seara, când a avut loc deschiderea concursului.

Cântareata Andreea Balan este cea care i-a promis ca-l va ajuta. Primul hop l-au si trecut vineri seara, când a avut loc deschiderea concursului. Slowfox si Merengue au fost primele genuri de dans cu care participantii au apa rut în fata publicului si a juriului. Desi nu au obtinut cel mai bun punctaj, acestia s-au clasat pe un loc patru datator de sperante. Trebuie mentionat ca Petri sor face parte, de ani de zile, din trupa oradeana de dans „Cool Style”, astfel incat sansele sale de a ajunge în finala sunt destul de mari. Prima runda a concursului este condusa de vedeta Laura Cosoi si partenerul ei Bogdan Boanta, care danseaza pentru a-i oferi bunicii lui o batrânete mai usoara. Alina Crisan, Randi, Adrian Tapciuc, Costi Ionita sau fosta gimnasta Corina Ungureanu sunt vedetele care încearca sa ajute opt tineri sa-si îndeplineasca visele. O viata mai buna pentru cei dragi sau nevoia de bani pentru operatii grave sunt câteva dintre motivele care i-au împins pe cei opt concurenti sa apara în fata unei tari întregi.

dansezi_pentru_tine_logo_841_20070322152112_395.jpg

Oferit de Durans - Dansez pentru Tine - Andreea Balan


Trimite o felicitare : Felicitari


Jocuri :
Jocuri On - line : TotalGames


Sponzorul acestui articol :
Ce este Internet –> MCOnet Romania : www.MCOnet.ro

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.