NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
'As vrea sa-mi spuna: Mami, te iubesc' - Dansez pentru tine
Lu 26 mar 2007 08:39:39 +0300


Dansez pentru tine
Dansez pentru tine - Alte doua echipe au intrat in duel, vineri seara, la cea de-a doua editie a emisiunii 'Dansez pentru tine', difuzata de PRO TV.

Alte doua echipe au intrat in duel, vineri seara, la cea de-a doua editie a emisiunii 'Dansez pentru tine', difuzata de PRO TV. Cosmin Stan si Doina Ocu vor avea o saptamana grea, pentru ca vor trebui sa lupte impotriva perechii alcatuite din Alina Crisan si Vasile Nita.


Cosmin Stan si Doina Ocu danseaza pana la epuizare pentru visul Doinei, acela de a-si ajuta fetita in varsta de 4 ani, Iris, diagnosticata in urma cu un an si doua luni cu autism infantil. Ea are nevoie de un tratament de specialitate foarte costisitor. In prezent, Iris face tratament la Centrul Horia Motoi, unul dintre cele doua locuri din tara unde se face terapia Aba.

'Ii lipseste cunoasterea. Ea nu cunoaste si din cauza aceasta nu poate sa se bucure de ce e in jurul ei, pentru ca nu a reusit sa descopere ce frumoasa e lumea in care traim. Traieste in lumea ei. Nu are nici un prieten, pentru ca nu stie ce inseamna dragostea si grija, nu stie sa imparta, nu stie sa se bucure de nimic ce ar bucura un copil normal. E dureros pentru mine', spune Doina.

Iris se poate recupera cu ajutorul unor specialisti din Anglia sau Israel, care ar trebui sa vina in tara de 5-6 ori pe an, iar fiecare deplasare costa intre 2.500 si 3.000 de euro. 'Nu incetez sa cred ca visul meu se poate indeplini si nici nu ma gandesc ca nu va veni acea zi in care micuta mea sa ma ia in brate si sa-mi spuna: "Mami, te iubesc"', ne-a marturisit Doina Ocu.

Costi si Marina, eliminati

Vineri, Costi Ionita si partenera sa de dans, Marina Velle, au parasit cu lacrimi in ochi competitia visurilor de la 'Dansez pentru tine'. Ei au iesit din concurs pentru ca au strans doar 20,3% din voturi. Costi i-a oferit tinerei 1.000 de euro (pe langa alti 1.000 de euro oferiti de PRO TV) pentru a-si realiza visul: acela de a repara fata iubitului ei, care a suferit un accident grav.

Noi audiente uriase

Emisiunea 'Dansez pentru tine' a fost lider detasat de piata in intervalul orar 20.30 - 00.52, cu o medie de 12,3 puncte de rating si 34, 3 cota de piata pe intregul public din mediul urban. Minutul de aur al emisiunii a fost inregistrat la ora 22.13, cand PRO TV a fost urmarit de aproape doua milioane de telespectatori din mediul urban.Rol.ro - Dansez pentru tineTrimite o felicitare: FelicitariSponzorul acestei articol :
Ce este Internet –> MCOnet Romania : www.MCOnet.ro

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.