NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Banica si Oana Sarbu s-au sarutat ca la 20 de ani - Dansez pentru tine
Lu 26 mar 2007 09:33:04 +0300


Dansez pentru tine
Dansez pentru tine - Deja nu mai reprezinta o noutate faptul ca, in fiecare vineri seara, emisiunea "Dansez pentru tine" este lider de audienta...

Deja nu mai reprezinta o noutate faptul ca, in fiecare vineri seara, emisiunea "Dansez pentru tine" este lider de audienta, fiecare editie avand aproximativ doua milioane de telespectatori.

Iar audienta trebuie, macar, mentinuta, astfel ca show-ul trebuie, la fiecare editie, sa aduca in fata publicului momente menite sa-i atraga atentia.

Din aceasta categorie, a momentelor care sa atraga audienta, a facut parte si duetul dintre ĆŸtefan Banica Jr si Oana Sarbu, care au interpretat legendara piesa "Ani de liceu". Cei doi au incercat sa recreeze pe cat posibil atmosfera de acum 20 de ani, cand a fost filmata pelicula "Liceenii", iar la sfarsitul melodiei s-au sarutat asa cum au facut-o si in celebrul film. Evident, momentul a fost indelung aplaudat. Asa cum era de asteptat, momentul a fost anuntat de producatorii emisiunii cu cateva zile inainte, special pentru a starni curiozitatea. ĆŸi le-a reusit din plin. Banica si Oana Sarbu au facut ceea ce se numeste "show".


Revenind la concursul propriu-zis, Costi a demonstrat ca nu se pricepe foarte bine la dans si, ca urmare a acestui fapt, el si "perechea" sa au fost eliminati. Asa cum se obisnuieste, concurentul eliminat a primit premiul de consolare in valoare de 1.000 de euro, pe care Costi, emotionat de povestea partenerei sale, l-a suplimentat cu inca 1.000. Saptamana viitoare, perechile condamnate la duel sunt formate din Alina Crisan (ASIA) si Vasile Nita si Cosmin Stan (Pro Tv) si Doina Ocu. Alina chiar a recunoscut in timpul show-ului ca marimea impresionanta a bustului ei i-a creat ceva inconveniente in timpul dansurilor.

Rol.ro - Dansez pentru tineTrimite o felicitare: FelicitariSponzorul acestei articol :
Ce este Internet –> MCOnet Romania : www.MCOnet.ro

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.