NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Becali, sponsor la "Dansez pentru tine" - Dansez pentru tine
Mi 18 apr 2007 08:27:59 +0300


Dansez pentru tine
Dans - Principele Gigi Becali a anuntat public, in emisiunea "Nasul", de luni seara, ca ii va ajuta cu bani pe toti concurentii...

Principele Gigi Becali a anuntat public, in emisiunea "Nasul", de luni seara, ca ii va ajuta cu bani pe toti concurentii eliminati din competitia "Dansez pentru tine".

Omul de afaceri a marturisit ca printre putinele programe de televiziune urmarite de copiii lui se numara si emisiunea-concurs "Dansez pentru tine". Show-ul l-a impresionat pe Becali, care, influentat de dramele concurentilor, a hotarat sa nu mai arunce cu bani in dreapta si in stanga, ci sa-si canalizeze generozitatea catre oamenii aflati cu adevarat la ananghie.

TREI CAZURI
Patronul echipei de fotbal Steaua are deja pe lista trei cazuri. Unul ar fi al Liviei Cenan, care a dansat in fata milioanelor de telespectatori, in speranta ca va face rost de bani cu care sa plateasca operatia sotului ei diagnosticat cu tromboflebita profunda. La fel de dramatic este si cazul lui Nicolae, tanarul care in urma cu doi ani a fost mutilat de o masina de deszapezire, la Predeal. Iubita lui, Mariana Velle, spera sa poata acoperi costurile operatiilor necesare recuperarii lui Nicolae. Cu siguranta, Gigi Becali nu-i va uita nici pe Vasile si Petruta, orfanii indragostiti care viseaza sa aiba un acoperis deasupra capului.


Rol.ro - Dansez pentru tine
Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.