NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Dana Rogoz, in juriul caravanei "Dansez pentru tine" - Dansez pentru tine
Jo 31 mai 2007 09:04:23 +0300


Dansez pentru tine
Dansez pentru tine - Dana Rogoz, concurenta pe ringul de dans in cel de-al doilea sezon de "Dansez pentru tine"

Dana Rogoz, concurenta pe ringul de dans in cel de-al doilea sezon de "Dansez pentru tine", se va alatura acum caravanei emisiunii de la Pro TV, in calitate de jurat, informeaza postul de televiziune.

Alaturi de expertii in dans Mihai Petre si Edi Stancu, Dana va porni la drum prin tara in cautarea concurentilor pentru editia din toamna a emisiunii. Ea a marturisit ca s-a bucurat nespus ca poate sa fie din nou alaturi de echipa emisiunii: "Prima oara cand am auzit ca o sa fiu in juriu, recunosc ca m-am speriat un pic. Am retrait un sentiment mai vechi, din perioada in care eram concurenta la . Un sentiment de teama, de neliniste, pe care il aveam de fiecare data cand se rostea cuvantul in preajma mea. Dar apoi m-am linistit, pentru ca am realizat ca de data asta nu mai sunt eu cea jurizata. M-am bucurat ca pot sa fiu din nou de ajutor. Mi-e dor de toata echipa si ma simt onorata ca m-au avansat la gradul de jurat".

Și pentru ca emotiile concurentilor de pe ringul de dans nu ii sunt straine, Dana a promis ca o sa fie intelegatoare cu toti cei care vor veni sa-si spuna povestea. "Ca fosta concurenta pot sa spun ca le cunosc emotiile si atunci rolul meu va fi sa-i fac sa treaca mai usor peste ele. Nu stiu de ce, dar am sentimentul ca voi fi cea mai din juriu, asa ca din partea mea concurentii nu trebuie sa-si faca prea mari griji", a spus ea.

In calitate de jurat, Dana Rogoz se va afla alaturi de echipa "Dansez pentru tine" in toate orasele in care va ajunge caravana in aceasta vara: pe 2 iunie la Bacau (Clubul AudiTop, str. Spiru Haret, nr. 8, in incinta Universitatii), pe 4 iunie la Tulcea (Hotel Delta, str. Isaccei, nr. 2, pe faleza), pe 12 iunie la Iasi, iar apoi la Oradea (28 iunie), Targu Mures (30 iunie) si Sibiu (2 iulie).

Rol.ro - Dansez pentru tineStiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.