NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Iulia Vantur a dansat cu Stefan Banica jr pe un vas de razboi - Vedete din Romania
Mi 06 iun 2007 09:59:01 +0300


Dansez pentru tine
Vedete din Romania - "Dansez pentru tine" a plecat prin tara in cautare de noi concurenti dornici sa danseze pentru a-si implini un vis, in editia din toamna.

Show-ul de mare audienta de la Pro TV, "Dansez pentru tine" a plecat prin tara in cautare de noi concurenti dornici sa danseze pentru a-si implini un vis, in editia din toamna.

Daca in primul oras din caravana, Bacau, echipa a scos dansul in strada, la Tulcea, acesta s-a mutat pe apa. Aflata la prima sa vizita la preselectia a"�Dansez pentru tinea"�, iubita lui Moga a fost insotita de baletul emisiunii si trupa XXL, cu Radu Rupita in frunte, pe cel mai in varsta vas de razboi cu propulsie pe abur din Europa. Adus la Tulcea de mai bine de patru ani, vasul, care dateaza din 1883, s-a transformat imediat in ring de dans, unde trecatorii au invatat secretele dansului impreuna cu Iulia si coregrafii emisiunii. Bucuria i-a cucerit repede pe toti tulcenii, astfel ca faleza orasului de la Dunare s-a umplut pana la refuz de oameni dornici sa danseze cu vedetele emisiunii si sa se inscrie in concurs. De la romani, greci, turci sau tatari pana la aromani, lipoveni, rromi si rusi, toti au adus in ringul de dans o parte din cultura lor: costume spectaculoase, dansuri unice, muzica traditionala. Toate au putut fi admirate si notate de juriul condus de Dana Rogoz. Ca prin minune, si-a facut aparitia si Stefan Banica jr, coprezentatorul Iuliei la a"�Dansez pentru tinea"�, care a vrut sa vada si el cu cine se va intalni la toamna, in cadrul concursului. Au incins cu totii un dans la bordul vasului, iar seara s-a incheiat cu un concert marca a"�Banica jra"�, nu de alta dar Pro TV-ul impusca doi iepuri dintr-o lovitura si toata lumea e fericita: promoveaza atat show-ul dansant care a ridicat audienta la cote maxime, in fiecare vineri seara, dar il promoveaza si pe Stefan si turneul acestuia a"�Toata lumea danseazaa"�.Rol.ro - Dansez pentru tineStiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.