NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Caravana "Dansez pentru tine" a poposit, ieri, la Oradea
Vi 29 iun 2007 07:22:33 +0300


Dansez pentru tine Oradea
Dansez pentru tine Oradea - După ce a cucerit, prin dans, Bacăul, Tulcea și Iașiul, primele orașe care au găzduit preselecția ...

După ce a cucerit, prin dans, Bacăul, Tulcea și Iașiul, primele orașe care au găzduit preselecția "Dansez pentru tine", caravana emisiunii de la Pro Tv a ajuns, ieri, și la Oradea. Zeci de copii și tineri s-au adunat în fața Teatrului de Stat, cu câteva ore bune înainte de eveniment, dar nu au regretat nici o secundă. Înainte de preselecție, baletul "Dansez pentru tine", condus de Edi Stancu, din care face parte și orădeanul Petrișor Ruge, a făcut o demonstrație live, în aer liber, chiar în fața teatrului, invitându-i și pe cei prezenți să li se alăture.

Sutele de concurenți dornici să împlinească visul cuiva drag s-au adunat, ieri, în fața Teatrului de Stat Oradea, cu câteva ore bune înainte de venirea caravanei "Dansez pentru tine", pentru a participa la preselecție. După înscriere, sub privirile atente ale juriului, format, ca și în celelalte orașe, din Dana Rogoz, Mihai Petre și Edi Stancu, fiecare și-a putut demonstra abilitățile de dansator, având ocazia să-și facă visul cunoscut. "În fiecare vară sunt alese alte orașe pentru selecția concurenților. La Oradea, s-a dovedit că sunt foarte mulți tineri talentați, motiv pentru care am revenit și în acest an", ne-a declarat Alina Sin, PR Pro Tv. Partea mai emoționată a fost aceea în care fiecare și-a spus cu glas tremurat povestea.

Celor trei membri ai juriului li s-a alăturat, la Oradea, Corina Ungureanu, concurentă în ediția precedentă "Dansez pentru tine", care și-a luat în serios rolul de susținătoare a tuturor celor sosiți la preselecție.


Crisana - Dansez pentru tine Oradea

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.