NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Nunta in direct - Dansez pentru tine
Lu 12 mai 2008 14:50:06 +0300


Dansez pentru tine - Nici miresei, nici mirelui nu le-a trecut prin gand ca li se pregateste o astfel de surpriza.

In editia speciala, de vineri seara, a emisiunii 'Dansez pentru tine', am avut parte nu numai de dansuri superbe, ci si de o cununie in direct.

Protagonisti: Cristina, partenera lui Alex, si George, iubitul ei.

Nici miresei, nici mirelui nu le-a trecut prin gand ca li se pregateste o astfel de surpriza. Ei au ramas fara cuvinte cand au fost invitati sa imbrace hainele de nunta si sa pofteasca in platou pentru a fi cununati civil si apoi religios, in fata a milioane de telespectatori. Cristina si George au primit de la producatorii 'Dansez pentru tine' o nunta de vis alaturi de toti cei dragi si o luna de miere in strainatate.

Sarut pasional in direct

Printre dansurile care au facut furori in ultima seara a emisiunii au fost tangoul indragostitilor Laura Cosoi si Smiley, incheiat cu un sarut pasional, si combinatia de salsa cu samba executata de prezentatoarea Iulia Vantur si de colegul ei de la Stiri, Cosmin Stan.

Premiul de 5.000 de euro pentru cel mai bun coregraf i-a revenit lui Adrian 'Bursucua��' Cristea, cel care i-a antrenat pe Andreea Balan si Petrisor Ruge, marii castigatori ai concursului.

Vineri seara, aproape doua milioane si jumatate de romani au urmarit emisiunea in minutul de maxima audienta (21.48). Audienta medie pe toata durata show-ului, 20.30 - 0.10, pe publicul cu varste intre 18 si 49 de ani, a atins 8,5 puncte de rating si o cota de piata de 26,2%.
Libertatea

Sponzorul Acestui Articol este TOTALnet Media Group
Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.