NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Hip hop si break-dance la Casa de Cultura : Nymphea Dance 2008
Lu 11 aug 2008 11:17:08 +0300


Nymphea Dance 2008
Dans Oradea : Nymphea Dance 2008

Casa de Cultură a Sindicatelor va găzdui, pe 22 și 23 august, cea de-a șasea ediție a Festivalului internațional de dans Nymphea. La concursul organizat de Casa de Cultură a Tineretului vor participa zeci de trupe de hip hop sau break-dance din toată țara.

Sunt invitate să se înscrie atât formații de amatori, cât și profesioniști, cu condiția să aibă minim 5 și maxim 20 de membri. Taxa de participare este de 30 de euro. Vineri de la ora 17 va avea loc concursul de dans hip hop, iar sâmbătă de la ora 10, vor urca pe scenă trupele de break-dance. Un bilet de intrare pentru o zi costă 12 lei.

Pentru 50 de lei, toți cei ce vor să învețe câte ceva despre aceste stiluri de dans vor putea participa la un seminar, în prima zi a festivalului, la ora 10. Participanții vor avea ocazia să învețe chiar de la un profesionist, Marlon Swoosh, coregraful trupei Flawless, campioană mondială la dans hip hop în 2006.

În ceea ce privește numărul trupelor participante, s-au înregistrat deja progrese față de anul trecut. Cel puțin la categoria brak-dance. Dacă în 2007 s-au înscris 32 de trupe hip hop și 6 la break dance, ediția din acest an are deja pe listă 14 formații de hip hop și 10 la break dance. Printre acestea se află și orădenii de la Original, Wyked Fire Crew, Get Lost și Ritm-Mic, trupa Super Sonic din București sau cei de la Urban Legend, din Cluj. Și-au anunțat prezența și mai multe trupe din Ungaria și din Austria.

nymphea_dance_2008_mic.jpg


Festivalul Nymphea beneficiază de un buget de 8.000 de euro. 16.000 vin din partea Primăriei, iar 10.000 de lei, de la Consiliul Județean. Suma este folosită atât pentru organizarea efectivă a festivalului, cât și pentru plata arbitrilor renumiți invitați la Oradea.

Trupele se mai pot înscrie până la data de 15 august. Atât regulamentul, cât și fișa de înscriere pot fi găsite la adresa www.casatineretului.ro. Câștigătorii vor primi premii în bani și echipamente.


Sursa : Oradea.net

Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Nymphea Dance 2008

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.