NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Oradenii au triumfat la ''Nymphea Dance'': Dans Oradea
Ma 26 aug 2008 08:57:35 +0300


Nymphea Dance
Dans Oradea: Nymphea DanceEdiția din acest an a Festivalului-concurs "Nymphea Dance" 2008 a debutat vineri, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, cu secțiunea Hip Hop, reunind 27 de formații la categoria peste 14 ani, respectiv opt trupe la categoria sub 14 ani. Sâmbătă, a fost rândul celor nouă trupe de la Break Dance să impresioneze juriul. Cine a și reușit acest lucru s-a văzut însă la Gala de premiere...

Misiune dificilă pentru juriu
În prima zi a competiției, la secțiunea Hip Hop, categoria peste 14 ani, au participat trupele: "Get Lost!", "Innovation", "Art Beat", "Origin-Allz" și "Clevers", ale Casei Tineretului Oradea, respectiv "Thunder Gang", de la Casa de Cultură a municipiului Oradea, iar la categoria sub 14 ani, s-au prezentat: "Ritm - mic" și "Future M&Q", ale Casei Tineretului. Din județ, și-au dat concursul formațiile: "Metaphoric" (Aleșd), "Venus Dance" (Salonta) și "Forever Dance" (Valea lui Mihai). În alegerea celor mai buni, juriul internațional, alcătuit din coregrafi și dansatori din Anglia, Ungaria și Austria, a urmărit, printre altele, sincronul scenic, mixajul muzical și vestimentația artiștilor.

nymphea_dance_oradea_2007_766.jpeg

Nymphea Dance


Trupe din țară și străinătate, la Break Dance
Festivalul a continuat sâmbătă, cu secțiunea Break Dance, la care au luat parte nouă trupe: "Shocking Move", din Satu Mare, "Supersonic" și "Trouble", din București, "Von Meister", din Arad, "Level One", din Ștei, respectiv "Original FF", "Beat after Beat" și "Wyked fire", din Oradea. Din Debrețin, Ungaria, a fost prezentă trupa "Style Beyond". Andrei Simina, dansator în trupa "Original FF", ne-a declarat că, la această secțiune, au fost punctate, în principal, muzicalitatea, originalitatea și dificultatea mișcărilor artiștilor.

Orădenii, pe primele locuri
Spre cinstea noastră, primele două locuri, la categoria Hip Hop, au revenit orădenilor. Astfel, la categoria sub 14 ani, locul I a revenit trupei "Future M&Q", urmată de "Feet Team". Pe locul III, s-a clasat formația "New Force of Dance", din Constanța. La categoria peste 14 ani, învingători au fost cei de la "Get Lost", urmați de "Clevers", tot din Oradea, și de "Quakerz", din Cluj-Napoca. Nu aceeași situație s-a înregistrat la Break Dance, unde locurile I și II au revenit Capitalei, prin reprezentanții ei, trupa "Supersonic", locul I, și "Trouble", locul II, pe următoarele poziții clasându-se "Style Beyond" și "Beat after Beat".

Organizatorii festivalului au fost: Primăria Oradea, Fundația pentru Tineret Bihor, Casa de Cultură a municipiului Oradea, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor și Kiss FM.


Sursa : Crisana

Galerie Foto : Poze Oradea


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Nymphea Dance

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.