NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Cupa Nationala a Majoretelor: Stiri Sport
Mi 27 mai 2009 08:24:22 +0300


Cupa Nationala a Majoretelor
Stiri Sport: Ajunsă acum la cea de-a III-a ediție, competiția reunește tot mai multe trupe de dansatori.

Sâmbătă și duminică, în 30 și în 31 mai, se va desfășura cea de-a III-a ediție a Cupei Naționale a Majoretelor și Festivalul Național de Dans, la Centrul Sportiv din Sântandrei. Manifestările sunt organizate de Asociația de Majorete cu Baston și Twirling din România (MBTA), în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Sântandrei. La competiție vor lua parte 30 de echipe, respectiv 450 dedansatori, din mai multe orașe: Arad, Blaj, Marghita, Oradea, Timișoara, Borș, Sântandrei și Sânmartin. Concursul se desfășoară pe mai multe categorii de vârstă: 5-8 ani și jumătate - mini, 8 ani și jumătate - 12 ani - copii, 12 - 16 ani - cadeți, iar peste 16 ani, seniori. Sâmbătă, de la 8:00 la 10:00, echipele vor participa la antrenamentul oficial după care vor intra în concursul propriu-zis, organizat pe mai multe secțiuni: x-strutting, ritmic girl, hip-hop-street dance și dance twirl team. Competiția va continua după o pauză de masă de la ora 14:00, cu formațiile de dans, care își vor disputa abilitățile la grupul paradă marș, dans modern, hip-hop street dance și pom-pon. Duminică vor avea loc finalele, concurenții se vor deplasa în marș de paradă la Orășelul Copiilor, unde vor susține un program artistic, care va fi urmat de festivitatea de premiere.

Cei mai buni, la europene

Câștigătorii competiției de sâmbătă, la fiecare secțiune, vor avea ocazia să participe la Campionatul Mondial de Majorete, din Croația, care se va desfășura la finele acestui an. „Tot pentru sfârșitul lui 2009, MBTA pregătește o nouă competiție, care, speră conducerea asociației, să aducă trupe noi de dansatori, gata să se afirme printre cei mai buni”, a anunțat Teodora Lăzuran, președinta asociației. Competițiile de dans al majoretelor reunesc de la an la an tot mai multe trupe, luând amploare în România. Dacă la prima ediție au luat parte doar 100 de dansatori, la cea de-a doua, desfășurată anul trecut, au participat 270 de copii și tineri, pentru ca acum, numărul acestora să ajungă la 450.


Sursa: Bihon.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara

Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.