NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Topul celor mai scumpe 5 biciclete din lume
Ma 28 sep 2010 10:17:10 +0300


Topul celor mai scumpe 5 biciclete din lume
Cele mai scumpe cinci biciclete din lume costa, in total, peste un milion de euro, iar cristalele Swarovski, diamantele ...

Cele mai scumpe cinci biciclete din lume costa, in total, peste un milion de euro, iar cristalele Swarovski, diamantele si aurul de 24 de carate sunt doar cateva dintre caracteristicile acestora.

01_trek_butterfly_madone.jpg

Trek Butterfly MadonePrintre cele mai scumpe cinci biciclete din lume se gaseste un model care este in intregime placat cu aur de 24 de karate si este decorat cu peste 600 de cristale Swarovski.

02_trek_lance_armstrong_stages_bike_yoshitomo_nara_11.jpg

Trek Lance Armstrong Srages Bike Yoshitorno NaraO alta bicicleta este placata cu aur de 24 de karate, are incrustate 11.000 de cristale Swarovski si are saua facuta din piele de piton, potrivit luxurylaunches.com.

03_aurumania_dorogoy_velosiped_1.jpg

Aurumania dorogoy velosipedCea mai scumpa bicicleta din lume, Trek Butterfly Madone este decorata cu sute de aripi de fluturi si costa 500.000 de dolari.

04_trek_madone_7_diamond.jpg

Trek Madone DiamondPiata bicicletelor din Romania, calculata in functie de estimarile celor mai importanti jucatori, se situeaza, in valoare, in jurul a 15 milioane de euro, potrivit unui articol din BUSINESS Magazin. In ce priveste numarul de biciclete vandute efectiv in 2009, acesta variaza intre 250.000, daca le socotim doar pe cele pentru adulti, si 500.000, incluzandu-le si pe cele pentru copii.


05_luxury_golden_collection_norm_png.png

Luxury Golden Collection NormSursa: Businessmagazin.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.