NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Expomariage, la o noua editie
Mi 02 feb 2011 11:04:03 +0200


Expomariage Oradea
Expomariage Oradea 2011: Cea mai mare expoziție dedicată nunții, Expomariage, se va desfășura în perioada 4-6 februarie ...

Cea mai mare expoziție dedicată nunții, Expomariage, se va desfășura în perioada 4-6 februarie, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, ocazie pentru viitorii miri de a admira și achiziționa tot ceea ce i-ar putea interesa pentru minunatul eveniment.

Tinerii vor avea la dispoziție o gamă variată de produse: rochii de mireasă, costume de mire, accesorii atât pentru ei, cât și pentru decorarea locației etc. În plus, se vor putea consulta cu cei mai prestigioși specialiști din toate domeniile conexe acestui eveniment unic din viața fiecăruia. Ofertanți, creatori și vizitatori deopotrivă așteaptă șirul de expoziții "Expomariage" an de an, acest eveniment fiind de referință și un promotor al celor mai noi tendințe din domeniul nunții. Sute de rochii de mireasă și costume de mire, fermecătoare aranjamente florale, bijuterii, accesorii vestimentare, zeci de servicii și consultanță pentru nuntă, minunate destinații pentru voiaj și multe altele, dintre care viitorii însurăței vor putea alege ceea ce li se potrivește, astfel încât să aibă nunta la care au visat. În standurile firmelor specializate, organizatorii le vor oferi posibilitatea de a alege, de la A la Z, tot ceea ce au nevoie pentru ziua cea mare în care vor spune cel mai important DA din viață. Sâmbătă, 5 februarie, și duminică, 6 februarie, organizatorii le-au pregătit vizitatorilor o surpriză: din oră în oră, pe podium se vor perinda zeci de rochii de mireasă în parade ale frumuseții și eleganței!

Expomariage va debuta vineri, 4 februarie, de la ora 13.00, și va reuni în jur de 100 de firme din țară, din toate domeniile. Intrarea va fi de 5 lei.

crisana_mireasa2.jpg

Expomariage Oradea 2011Sursa: Crisana.ro


Recomandari:Rochii de Mireasa

Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.