NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Lineage 3 - codul furat
Jo 03 mai 2007 18:55:00 +0300


Sunt sigur că ne amintim cu toții frenezia care s-a instaurat acum trei ani și jumătate, după ce o parte din codul sursă Half-Life 2 a fost furat și făcut public.

Sunt sigur că ne amintim cu toții frenezia care s-a instaurat acum trei ani și jumătate, după ce o parte din codul sursă Half-Life 2 a fost furat și făcut public. Și sunt la fel de sigur că pierderile celor de la Valve datorită acelui nefericit incident nu au fost deloc dezastruoase - având în vedere toată publicitatea gratuită de care s-au bucurat. Așa că să-mi fie cu iertare dacă ridic neîncrezător din sprânceană, când NCsoft afirmă cu tupeu că ar putea pierde peste $1 miliard (da, miliard!), ca urmare a unui presupus furt de cod. Și încă ce cod!

Conform companiei coreene, șapte dintre foștii săi angajați au sustras cod software din viitorul joc Lineage III, și l-au arătat unei importante firme din Japonia. Nu știm exact care, și nici nu vom arunca cu pietre ca chiorii în Square Enix sau mai știu eu cine - cu toate că respectivii chiar par să aibe niște necazuri la capitolul MMO-uri...

Vestea a fost prinsă de Chosun Ilbo, care spun că poliția din Seoul investighează acum cazul. Poliția e de părere că "tranzacția" cu codul Lineage III, dintre compania japoneză și cei șapte foști producători NCsoft, ar fi putut avea loc în cadrul unui interviu de angajare la care au participat aceștia. Și tot ei mai sunt suspectați de un alt "leak" care a avut loc în septembrie la NCsoft, legat de design-ul de program al lui Lineage III.Iar ca treba să fie oablă, relatarea mai precizează că gigantul online coreean a suferit recent încă o lovitură majoră, după ce și-a concediat un senior game developer, pe motiv de "poor leadership skills". Întrebarea e, dacă era un lider așa de prost, cum se face că majoritatea echipei sale de 90 membri și-au dat demisia pentru a-l urma?

Trimite o felicitare !

Sponsorul acestui articol : tot ce este Internet - MCOnet Romania

Stiri anterioare  Alte Stiri
F.E.A.R. si Oblivion acum și pe PS
PS Portable mai ieftin in Europa
Ufo : Extraterrestrials este Gold
Capcom cumpără MotoGP si o tanspune pe PS
Noutăti Blizzard
UbiSoft Cumpără Sunflowers
Gata cu PS3 de 20 Giga ?
Bug in Shivering Isles
Finalul scandalului la Take 2
Schimbari majore la Take 2
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.