NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Divortul dintre Eva Longoria si Tony Parker a fost finalizat
Ma 01 feb 2011 12:09:49 +0200


Eva Longoria
Divorțul dintre actrița Eva Longoria și baschetbalistul echipei San Antonio Spurs, Tony Parker ...

Divorțul dintre actrița Eva Longoria și baschetbalistul echipei San Antonio Spurs, Tony Parker, a fost finalizat la sfârșitul săptămânii trecute, cei doi despărțindu-se după un mariaj de trei ani, a anunțat presa americană.

"Documente de divorț au fost finalizate și Eva este mulțumită că-și poate vedea de viața ei", a declarat un prieten al actriței. Eva Longoria s-a despărțit în toamna anului trecut de soțul ei, jucătorul francez de baschet Tony Parker, actrița americană depunând actele de divorț în luna noiembrie. Potrivit documentelor de la un tribunal din Los Angeles, ea a invocat "diferențe ireconciliabile". Conform presei americane, Eva Longoria a găsit sute de sms-uri pe telefonul lui Tony Parker din partea soției unui coechipier al acestuia. De asemenea, ea credea că a fost înșelată de mai multe ori în timpul căsniciei. Longoria, în vârstă de 35 de ani, interpreta personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Desperate Housewives/ Neveste disperate", și Tony Parker, în vârstă de 27 de ani, s-au logodit în noiembrie 2006 și s-au căsătorit în iulie 2007.


Sursa: Crisana.ro

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.