NICEnet

NICEnet

ROMÂNIA
Pagina principală Newsletter Mail Pagina mea de start XML RSS RSS Add to iGoogle Favorit!
TOTALnet MEDIA GROUP
anunt
Cofetaria Mocca
Stiri vedete Sport Astrologie Lifestyle Lumea I.T Erotică Bancuri Galerie foto Archivă
Cărțipostale Matrimoniale Parteneri: Oradea Online
Oradea Online Miercurea Ciuc Zalau Online Cluj Napoca Online Timisoara Online Deva Online Satu Mare Online Arad Online Alba Iulia Online Best-top Web-top Cartipostale Totalgames Matrimoniale MCOnet MCOnet INT Cauta
Căutare:
Ok
Google:
Ok
Cele mai noi stiri:
Bianca, te pregatesti sa devii mireasa
Vi 14 ian 2011 11:27:35 +0200


Bianca Draguseanu Mireasa
La numai cateva zile după ce s-a despărțit de Adrian Cristea, Bianca Drăgușanu a mers la un salon pentru nunți din Capitală ...

La numai cateva zile după ce s-a despărțit de Adrian Cristea, Bianca Drăgușanu a mers la un salon pentru nunți din Capitală și a probat cateva rochii de mireasă. De ce, pentru cine și cand, rămane de văzut... Bianca tace și le face!

Bianca a fost surprinsă, ieri, la salonul Marithé din centrul Bucureștiului, unde a probat trei rochii de mireasă. Frumoasa roșcată a anunțat de curând că s-a despărțit de iubitul ei, Adrian Cristea, iar apropiații vedetei dau ca sigură împăcarea acesteia cu fostul iubit, Cătălin Botezatu, aflat în prezent în Egipt.

bianca_draguseanu_mireasa_1.jpg

Bianca Draguseanu Mireasa



Designerul și Bianca au făcut pace de Sărbători și, conform acelorași surse, au discutat despre posibila mutare a modelului înapoi în apartamentul lui Cătălin. Până atunci, roșcata s-a arătat încântată de una din rochiile pe care le-a probat ieri, făcută din mătase și perle și confecționată în Marea Britanie. Prețul: 1.500 de euro.


Sursa: Libertatea.ro


Recomandari: Rochii de mireasa Oradea

Stiri anterioare:
Informatii:

Alte stiri:
TotalNet Media Group
Copyright © 2005-2008 TotalNet Media Group.
All rights reserved.